Verkoop zakelijk gebruikte devices

Wij kopen gebruikte hardware zoals PCs, telefoons, tablets, gameconsoles en ga zo maar verder. Heeft jouw organisatie minimaal 20 van zulke devices te koop, dan kun je deze aanbieden aan Circler voor een vrijblijvend prijsvoorstel op maat.

Verkopen zonder zorgen

Bedrijven hebben tegenwoordig vaak een grote hoeveelheid elektronische apparatuur in bezit, zoals smartphones en tablets. Ondanks dat deze apparaten steeds langer meekunnen worden ze doorgaans eens in de zoveel jaar vervangen. Het verkopen van deze gebruikte devices die overblijven is een duurzame en milieuvriendelijke oplossing. In plaats van de apparaten weg te gooien, krijgen ze een volgend leven en worden ze hergebruikt. Dit draagt bij aan een circulaire economie en bespaart grondstoffen die nodig zijn voor de productie van nieuwe apparaten.

Circler helpt organisaties met hun gebruikte elekronica. Wij kunnen de apparaten op een efficiënte manier overnemen en zorgen voor een soepele en betrouwbare transactie. Vul onderstaand formulier in om een prijsvoorstel op maat te ontvangen.

Hoe werkt het?

  1. Vul het verkoopformulier in. Je ontvangt binnen 3 werkdagen een vrijblijvend voorstel.
  2. Na akkoord plannen we een afspraak om de devices op te halen.
  3. Wij testen en beoordelen de devices en sturen een definitief prijsvoorstel.
  4. Na akkoord betalen we binnen 24 uur uit.
Je kunt ervoor kiezen de waarde van de devices te laten doneren aan een goed doel naar keuze.

Wat kun je verkopen?

  • Telefoons
  • Tablets
  • Smartwatches
  • Gameconsoles (o.a. Playstation, Xbox)
  • Laptops (waaronder Macbooks)

Verkoopformulier

Vul je gegevens in en beschrijf in elk geval het volgende: merk en type van het device, het aantal en of deze werkend/defect zijn.

Versturen

Wij zullen je aanvraag binnen 3 werkdagen in behandeling nemen en nemen contact op via e-mail of telefoon.