Start een buyback trade-in portaal met Circler Bridge

Zet je terugkoop ambities om in de beste ervaring voor de gebruiker en backofficemedewerker met onze software. Neem contact op voor een demo.
pc mockup backend

Kies voor de beste Buyback oplossing van Europa

Gemaakt vanuit de overtuiging dat buyback en trade-in oplossingen stukken gemakkelijker en gebruiksvriendelijker kunnen, zonder functionaliteit te verliezen.

Bekijk het live voorbeeld van Circler Bridge:

Live voorbeeld: Verkopen.nl

Use cases

Circler Bridge is een breed softwarepakket dat inzetbaar is voor verschillende type gebruikers.

E-commerce

Voor webwinkels die handelen in elektronica zoals telefoons, game-consoles of PC's is het aanbieden van een buyback / trade-in oplossingen een slimme zet.

Zo kun je dit inzetten als marketinginstrument, je kunt extra marge genereren en op deze manier je duurzaamheidsdoelen behalen.

Circler Bridge is een portaal in je eigen huisstijlkleuren, of via een API direct geimplementeerd in je webshop. Klanten kunnen hiermee zorgeloos hun devices verkopen en jouw collega's kunnen deze gemakkelijk verwerken.

Telefoon- en reparatiewinkels

Fysieke winkels die naast hun verkoop ook devices willen inkopen kiezen voor Circler Bridge. Zo kun je meerdere winkels aansluiten op jouw account en hou je het overzicht over de inkomende stroom devices.

Je kunt bovendien Bridge gebruiken om een database van alle ingekochte en verkochte toestellen bij te houden. Informeer naar deze mogelijkheden tijdens het kennismakingsgesprek.

Recyclebedrijf

Neemt jouw organisatie gebruikte elektronica in voor wederverkoop of vernietiging? In dat geval is het belangrijk dat je bijhoudt wat er met zulke devices gebeurt. Circler Bridge kan hiervoor een uitkomst bieden

Campagnes en maatwerk

Heeft jouw organisatie op een andere manier behoefte aan een softwarepakket waarbij klanten, medewerkers of donateurs elektronica aanbieden? Zo kunnen goede doelen of bedrijven inkoopacties opzetten voor hun donateurs, klanten of personeel.

Wij denken graag met je mee naar een oplossing op maat.

Neem contact op

Koppelingen

Met Circle Bridge kun je verschillende printers aansturen via de Printnode-integratie, waarmee je labels draadloos kunt printen op de dichtstbijzijnde printer per gebruiker. Ook bieden we koppelingen met verschillende verzendpartners, waaronder Sendcloud, MyParcel en PostNL, zodat klanten de beste verzendoptie kunnen kiezen. Labels worden automatisch gemaakt en naar de verkoper gemaild.

Met Phonecheck verkrijg je een compleet overzicht van het ingekochte device door automatische data-uitwisseling.

Via de API kun je gemakkelijk andere systemen koppelen.

Communiceer automatisch

Om tijdens de verkoop te zorgen voor een goede communicatie, is het essentieel om de verkoper op de hoogte te houden van de voortgang van hun verkoop. Dit kan automatisch via e-mails die verstuurd worden op belangrijke momenten in het verkoop proces. Zo kun je als verkoper elke stap in het proces op de voet volgen en weet je altijd waar je aan toe bent. Bijvoorbeeld, wanneer de klant akkoord gaat met een aangepast voorstel, krijgt de verkoper automatisch een e-mail met knoppen waarmee de keuze gemakkelijk kan worden doorgegeven. Hierdoor wordt het proces efficiënter en worden misverstanden voorkomen.

Statusgeschiedenis

Je wilt grip hebben over elke stap van het inkoopproces. Van registratie tot betaling, alles wordt geregistreerd. Zo ontstaat er een duidelijke statusgeschiedenis per device en per gebruiker. Hierdoor is het altijd duidelijk waar een device zich bevindt.

Ook speciale statussen zoals locks en veegpatronen worden ondersteund. Bij 'veegpatronen' kunnen gebruikers deze moeiteloos via de website tekenen. Aan al dit soort praktijkvoorbeelden is gedacht.

Gemak van betalen

Voor de verkopers is dit het belangrijkste moment: de betaling. Hier mogen geen fouten in worden gemaakt en moet snel gebeuren. Dit is immers de belofte die je maakt aan de klant. Via een SEPA export kun je een verzamelbetaling downloaden en uploaden bij vrijwel elke online bankomgeving. Zo is betalen veilig en in een mum van tijd gebeurd.

De betalingslijsten kunnen worden gedownload in CSV-formaat om in boekhoudprogramma's te worden geimporteerd.

table-rows

Serienummer / IMEI Database

Registratie van binnenkomende devices is essentieel, maar ook wanneer devices worden verkocht of worden geretourneerd is registratie in een database belangrijk.

Wanneer een device is ingekocht, verschijnt deze automatisch in je database. Vanuit hier kun je bijhouden wat er met het device gebeurt: Is deze verkocht? Is deze met een defect geretourneerd? De database is gemakkelijk te koppelen aan bijvoorbeeld voorraadsystemen of magazijnsoftware.

Group 9 Created with Sketch.

Pakketten

Start

139,- p/m

Tot 300 aanmeldingen p/m

€ 0,55 per extra aanmelding

Eenmalige startfee: Gratis € 975,-

Functionaliteit

1 front-end in huisstijlkleuren

Tot 3 gebruikers

5 verschillende vragenlijsten

Geschiedenis per gebruiker

Automatische e-mails

Automatische uitbetaling (SEPA)

Add-ons

Extra gebruiker: € 25,- p/m

Reviews verzamelen: € 40,- p/m

Koppelen via API: € 75,- p/m

Neem contact op

Plus

479,- p/m

Tot 2.500 aanmeldingen p/m

€ 0,45 per extra aanmelding

Eenmalige startfee: Gratis € 975,-

Functionaliteit

Alles van Start

Tot 15 gebruikers

Onbeperkte vragenlijsten

Tot 3 talen

Koppelen via API

Reviews verzamelen

Add-ons

Extra gebruiker: € 25,-

Neem contact op

Enterprise

899,- p/m

Tot 7.500 aanmeldingen p/m

€ 0,35 per extra aanmelding

Eenmalige startfee: Gratis € 975,-

Functionaliteit

Alles van Plus

Onbeperkt front-ends

Onbeperkt gebruikers

Onbeperkt talen

Neem contact op
Meer nodig? Ontvang een aanbod op maat

Enthousiast? Neem contact op

WhatsApp
E-mail

Je kunt ons ook bereiken via +31 (0)85 40 14 999